Apartament Regim Hotelier Baia Mare Eugen Pascu

Apartament Regim Hotelier Baia Mare Eugen Pascu de la 27 €/zi

Apartament Regim Hotelier Baia Mare Eugen Pascu, este format din două camere (living cu canapea, televizor, masă) și dormitor.

Am făcut două băi, una doar cu toaletă, iar cealaltă doar cu duș, după cum am văzut că se practică în străinătate.

Până astăzi, pensiunea noastră nu a dispus de un apartament. Cererea mare din timpul verii ne-a determinat, ca de fiecare dată, să fim atenți la dorința clienților, și să finalizăm primul nostru apartament.

În conformitate cu împlinirea a 120 ani de la înființarea Coloniei Pictorilor, care se află peste drum, vom dedica în zilele următoarele acest nou loc de cazare în numele unui alt pictor care a contribuit la fenomenul numit “Școala de pictură băimăreană”.

Dorim să mulțumim meșterului nostru, deja celebrul maestru Grigore, pentru munca depusă în consolidarea acestui vis, cât și domnului Veso Agoston, care ne-a pus la dispoziție mai multe documente și albume care prezintă istoria Coloniei Pictorilor și a întemeiatorilor ei.

Dacă doriți să ne vizitați,  s-ar putea să aveți nevoie și de adresă, str. Pictorilor nr.1, Baia Mare.

Va oferim Apartament in regim hotelier, in  Baia Mare.

Cazare in Baia Mare in apartament sau Camera.

Langa pensiune se afla doua spatii pline de verdeata. Aici ma refer la Colonia Pictorilor, care este chiar vizavi, si, la doar cateva minute de mers pe jos, cele doua parcuri ale orasului, care sunt foarte impozante.

Acces la bucatarie
Baie cu dus
Internet Wi-Fi
Living
TV
Rezervă

Rezervă Direct de la proprietarPensiuneapictorilor

Contact

Str. Pictorilor nr. 1, Baia Mare

0756 420 992

pensiuneapictorilor@yahoo.com

Oferte Regim Hotelier