Termeni si Conditii

1. Modificari
Inchirieri Regim Hotelier isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila continutul site-ului web.
De asemenea Inchirier Regim Hotelier isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut, fara a-si justifica decizia si fara ca aceasta decizie sa presupuna asumarea vreunei raspunderi sau obligatii fata de utilizatorii, colaboratorii sau clientii sai.

2. Eligibilitate
Site-ul, aplicatiile si serviciile oferite sunt destinate persoanelor peste 18 ani. Orice acces sau folosire a site-ului, aplicatiei de catre persoane minore este interzisa. Accesand site-ul, aplicatiile, servicile noastre declarati si garantati ca aveti peste 18 ani sau mai mult.

RETINETI CA, ASA CUM SA MENTIONAT ANTERIOR, SITE-UL, APLICATIILE SI SERVICIILE SUNT DESTINATE A FI UTILIZATE PENTRU A FACILITA REZERVARI DE LOCURI DE CAZARE. INCHIRIERI REGIM HOTELIER NU POATE SI NU SUPUNE CONTROLULUI ORICE UNITATE, LEGALITATEA SAU COMPATIBILITATEA UNEI UNITATI DE CAZARE. INCHIRIERI REGIM HOTELIER NU ESTE RESPONSABIL PENTRU SI DECLINA ORICE FEL DE RASPUNDERE LA ORICARE SI TOATE LISTARILE DE CAZARE. ÎN CONSECINTA, ORICE REZERVARE SE VA FACE PE RISCUL PROPRIU AL OASPETELUI/CLIENTULUI.

3. Conturi
Pentru a accesa anumite portiuni ale site-ului este necesar un cont care va fi in prealabil generat de catre un administrator

3.a Suspendare Cont
Inchirieri Regim Hotelier .net poate, fara orice alta notificare sau formalitate ?i fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la con?inutul siteului sau la o parte a acestui continut.

3.b Dezactivare & inchidere cont

Dumneavoastra sunteti responsabil pentru dezactivarea voita a contului. Detinatorul contului poate dezactiva un cont oricand prin simpla trimitere a unui email cu subiectul inchidere cont la adresa de email contact[a]inchirieriregimhotelier.net. Prin dezactivarea contului vom sterge continutul postat de dumneavoastra, mesajele sau alte materiale pe care le aveti in cont. Acestea nu vor putea fi recuperate odata de contul a fost dezactivat.

3.c Link-uri
Inchirieri Regim Hotelier .net nu este responsabil de continutului postat de catre utilizatori, paginilor externe la care un utilizator ajunge folosind un link postat pe paginile sale.

4. Listare unitati
Ca membru puteti adauga unitati spre a fi listate pe site. In acest scop, vi se vor cere o varitate de detalii cu privire la unitatea de cazare ce urmeaza sa fie listata.
Ati înteles si sunteti de acord ca odata ce o solicitare rezervare este primita de la un client, pretul pentru nu poate fi modificat.

5. Rezervari si termeni financiari

Deteriorare unitatii de cazare.
Ca oaspete sunteti responsabil ca la decazarea din unitate aceasta sa fie in aceeasi stare in care ati gasito.
Luati la cunostinta si sunteti de acord ca, ca oaspete, sunteti responsabili pentru propriile fapte, si de asemenea responsabil pentru actele oricarei persoane pe care o invitati in unitatea de cazare, sau careia

6. Confidentialitate
Vezi pagina de confidentialitate a inchirieriregimhotelier.net

7. Feedback
Aveti o parere de spus despre produsele si serviciile Inchirieri Regim Hotelier? ne puteti trimite un mesaj folosind formularul de contact din site, fie trimitand un email la adresa contact[@]inchirieriregimhotelier.net

8. Limitarea responsabilitatilor

Inchirieri Regim Hotelier .net, furnizorii sai sau alte parti care sunt mentionate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanta pentru orice fel de pierderi (incluzand, fara limitari, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau intreruperea activitatii) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizarii acestui site, a oricaror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile continute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garantie, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atentionat de posibilitatea aparitiei de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informatiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat aparitia necesitatii de service, reparatii sau corectii ale echipamentelor sau a datelor, va asumati costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permita excluderea sau limitarea pagubelor aparute ca si consecinta sau din intamplare, astfel incat limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastra.

9. Legile aplicabile

Acest site este administrat de Inchirieri Regim Hotelier .net din birourile sale din Bucuresti, Romania. Inchirieri Regim Hotelier .net nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde continutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteti utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care violeaza orice lege sau reglementare aplicabila, incluzand fara limita legile si reglementarile statului roman. Daca accesati site-ul din afara Romaniei, o faceti pe propria dumneavoastra raspundere. Aceste conditii vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

10. Generalitati

Inchirieri Regim Hotelier .net poate schimba aceste conditii oricand prin modificarea acestui anunt. Ar trebui sa vizitati aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste conditii. Anumite dispozitii ale acestor conditii ar putea fi anulate de anumite anunturi sau conditii legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.